Premier League

United starter træningen – men hvad med Greenwood?

Mason Greenwood er igen Manchester United-spiller, efter hans lejeophold i Getafe er afsluttet. Mandag opstarter United så træningen, men hvad betyder det for den unge englænder?

Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Sommerferien slutter for de Manchester United-spillere, der ikke er til EM eller Copa America.

Mandag genoptages træningen nemlig på Carrington, hvor en lang række spillere møder ind til fysiske tests og småtræning, inden træningskampene begynder.

En af de United-spillere, der hverken er til EM eller Copa America, er Mason Greenwood, som officielt er en del af klubbens lange holdkort efter sit lejeophold i Getafe.

Noget tyder dog på, at lige netop han får en lidt længere sommerferie.

Ifølge The Athletic har klubben nemlig ingen planer om at integrere Greenwood som en del af truppen.

I stedet ønsker man at sælge den 22-årige englænder, mens transfervinduet står ved magt.

Angiveligt er både Lazio og Marseille interesserede i at hente Greenwood, men der er ikke indledt konkrete forhandlinger endnu, ifølge The Athletic.

Skal Isaksen og Greenwood være holdkammerater?

Dermed fortsætter sagen om Greenwood, der endnu ikke har trænet med United-holdet, siden han i 2022 blev anholdt og anklaget for forsøg på voldtægt og vold.

Sidenhen er anklagerne frafaldet, og det så også kortvarigt ud til, at Greenwoods United-karriere stadig var til at redde.

Men så ændrerede klubben sit standpunkt, og sidenhen har det stået ganske klart, at Greenwood aldrig kommer til at spille for klubben igen.

Der er et år tilbage på Greenwoods Manchester United-kontrakt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P