EM 2024

Bookmakernes favorit: Engelsk Ballon d’Or-vinder

Bookmakerne har Jude Bellingham som favorit til at løbe med titlen som verdens bedste fodboldspiller. Englænderens chancer blev heftigt forøget, da Vinicius Junior og Brasilien røg ud af Copa America.

Det engelske hold ser til, mens straffesparkskonkurrencen løber af stablen.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Det er ikke sket siden 2001, at en engelsk spiller har vundet Ballon d’Or. Dengang var det Michael Owen, der løb med hæderen som verdens bedste fodboldspiller.

Men noget tyder på, at den engelske forbandelse snart kan blive brudt, og at fodboldens moderland igen kan kalde sig indehaver af den bedste spiller i verden.

I hvert fald hvis man spørger bookmakerne.

Ifølge Live Odds, der følger og sammenligner forskellige bookmakeres odds, er Jude Bellingham nemlig nu favoritten til at løbe med den gyldne bold.

Det er han, efter Vinicius Junior og Brasilien natten til søndag røg ud af Copa America.

Det har længe set ud til, at hæderen vil blive delt ud til en af de to Real Madrid-stjerner, og at det ville være de internationale turneringer, der skulle være tungen på vægtskålen. Dermed kan en mands død blive en anden mands brød.

Uruguay udraderer skuffende Brasilien i straffespark

England skal nemlig spille semifinale mod Holland ved EM-slutrunden, hvor Bellingham har været en af nøglespillerne for ‘The Three Lions’. Dermed er England allerede nået længere end Brasilien gjorde ved Copa America, da de røg ud i kvartfinalen til Uruguay.

England møder Holland i semifinalen tirsdag den 9. juli klokken 21:00. Kampen kan ses på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P