EM 2024

Rørt Nagelsmann kæmper for at holde tårerne tilbage

Tyskland røg fredag aften ud af EM med et sent nederlag til Spanien, og efterfølgende var det en naturligt nedtrykt tysk landstræner, som mødte pressen.

Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Kampen var ellers på vej i straffesparkskonkurrence.

Men så dukkede Mikel Merino op og bragte Spanien foran 2-1 i den forlængede tid af kvartfinalen mod Tyskland.

Værterne for årets EM, Tyskland, er ude af turneringen, og derfor var det en meget skuffet tysk landstræner, som måtte vinke farvel til turneringen, hvor værterne ellers har vist sig flot frem efter nogle magre år.

– Jeg kæmper med at holde tårerne tilbage. Når spillerne fortæller om de sidste par uger, er det emotionelt. Det er en speciel tid, der når sin ende, lød de første ord fra Julian Nagelsmann, da han blev interviewet af tyske ARD.

– Vi kom godt tilbage i kampen og vi reagerede godt. Vi var meget tættere på at score det vindende mål, end Spanien var.

– Det gør ondt, fordi der nu går to år, før vi kan gøre det godt igen. Og en turnering på hjemmebane kommer jeg nok ikke til at opleve igen i min karriere.

Julian Nagelsmann sendte også en lovprisning afsted til det tyske folk.

– Vi havde en fantastisk symbiose med vores folk, og vi har fået folk til at se os i fjernsynet, som ikke har set os spille de sidste år. Det er noget, vi tager med, men vi ville gerne have haft en uge mere.

– Nu vil vi sætte os ned i morgen sammen med holdet. Jeg ved ærligt ikke, hvad planen er. Jeg havde ikke regnet med at ryge ud. Mit trænerteam og jeg har nu opgaven af at sammensætte holdet frem mod Nations League.

Julian Nagelsmann har kontrakt som tysk landstræner indtil 2026 og har været landstræner siden september 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P