NordicBet Ligaen

EfB bekræfter Lucas From-transfer: Irriterende god

Aarhus Fremad meddelte tidligere på fredagen, at Lucas From skifter til Esbjerg, men opslaget blev fjernet igen. Nu bekræfter vestjyderne handlen.

Foto: FotoTrine

Aarhus Fremad meddelt tidligt fredag aften, at Lucas From skifter til Esbjerg fB i NordicBet Ligaen.

Et par timer senere offentliggør Esbjerg fB også tilgangen, og klubben meddeler, at 25-årige From har underskrevet en treårig aftale i det vestjyske.

Esbjerg fB har mødt Aarhus Fremad med Lucas From en hel del gange i 2. Division, og her har kantspilleren ofte været lidt af en mundfuld, fortæller EfB’s cheftræner.

– Vi har efterhånden stået over for Lucas From en del gange, og han har været en spiller, vi har skullet forholde os til, fordi han har været en irriterende god modstander.

– Lucas er teknisk stærk og kan med sin udfordrende spillestil virkelig kreere chancer til sig selv og holdkammeraterne, og det forventer vi også, han kommer til i EfB. Vi glæder os derfor til at få ham som medspiller og til at byde ham velkommen i klubben, udtaler Lars ‘Lungi’ Sørensen til EfB’s hjemmeside.

Lucas From har mødt Esbjerg otte gange i karrieren, og vundet tre af opgørene og scoret fire kasser mod sin nye arbejdsgiver.

Og From glæder sig til det næste kapitel i karrieren.

– Jeg har været meget interesseret i at prøve mig af på et højere niveau end 2. division, og har også haft forskellige muligheder for det, men da EfB meldte sig på banen, var jeg ikke i tvivl.

Foto: FotoTrine

– Det er en stor klub med et godt fodboldhold, som jeg jo har spillet imod en del gange de seneste år, og hele pakken her tiltaler mig, lyder det fra Lucas From.

Lucas From kan få officiel debut for Esbjerg fB den 20. juli, hvor OB gæster Blue Water Arena til sæsonpremieren i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P