NordicBet Ligaen

Fredericia med 10 nye spillere: Trykker på speederen

FC Fredericias cheftræner Michael Hansen har en del at holde styr på i den nye sæson FC Fredericia. Klubben har fået 10 nye spillere ind, og det kræver hårdt arbejde fra første dag.

Michael Hansen bliver interviewet som FC Fredericia cheftræner
Foto: Allan Hvid

I FC Fredericia er der mere end almindeligt travlt lige nu.

Før sæsonstarten har klubben henover de seneste måneder hentet 10 nye spillere ind i førsteholdstruppen i et nyt setup.

Det øger dynamikken… og arbejdspresset for truppen forud for den nye sæson.

– Jeg trykker lidt mere på speederen, end jeg har gjort nogle af de andre sæsoner. Jeg har været ret klar over, hvad jeg gerne ville, og været ret klar over, hvilke spillere der kunne passe ind i det. Og så skal vi ud og træne og ud og vise os frem. Det glæder jeg mig til, at vi også får det at se på den store bane i nogle træningskampe, siger Michael Hansen til campo.dk før holdet for alvor tester sig af inden sæsonstarten mod AC Horsens den 21. juli.

FC Fredericia tester blandt andet mod Vejle og Esbjerg, hvor sidstnævnte også bliver en af modstanderne i den kommende sæson.

En sæson som også indledes med et helt nyt trænerteam rundt om Fredericias cheftræner. Ind er kommet assistenttræner Christian Ege og målmandstræner Carsten Christensen.

Silkeborg udlejer duo til FC Fredericia i NordicBet Ligaen

– Jeg glæder mig til at få noget ny inspiration og nogle nye tanker inde på kontoret, og en ny måde at gøre tingene på. Jeg skal jo finde ud af, ligesom jeg skal med spillerne, hvor kan jeg trykke på i forhold til dem? Hvor er de gode henne? Hvornår kan jeg give dem noget ansvar? Og hvornår skal jeg tage mere over? Og det er klart, at nogle gange tager det lidt tid, og nogle gange har man ikke den tid i den her verden, så det prøver vi at arbejde hårdt på, lyder det fra Hansen.

FC Fredericias nye spillere er blandt andre William Madsen (HB Køge), Daniel Kristjansson og Jonatan Lindekilde (FCM), Daniel Haarbo (FCK), Frederik Rieper, Asbjørn Bøndergaard og Oscar Fuglsang (SIF), Oscar Buch (Vendsyssel), Daniel Thøgersen (b.93), Jeppe Kudsk (Randers FC)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P