EM 2024

Rasende Andersen: Værste dommerpræstation

Joachim Andersen gik fra helt til skurk på bare fem minutter efter to kampafgørende dommerkendelser, og den danske stopper var alt andet end tilfreds med den dommerpræstation.

Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Knockout – EM 2024 | Ottendedelsfinaler
| BVB Stadion Dortmund | 29 jun 202421.00
Germany
Germany
u v v v u
2 : 0
Slut
Danmark
Danmark
v v u u u
K. Havertz
53′
J. Musiala
68′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Danmark er ude af EM.

Tyskland viste sig at være for stor en mundfuld for de danske drenge.

Historien kunne dog meget vel have været en anden, hvis der ikke var blevet dømt offside på Joachim Andersens mål, og kampens dommer ikke havde dømt straffespark få minutter senere.

Men sådan skulle det ikke gå til stor frustration for Joachim Andersen, som fik en uheldig hovedrolle.

Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

– Jeg er ked af det og skuffet. At vi taber en kamp på den her måde er selvfølgelig brutal. Jeg synes, det er en af de værste dommerpræstationer, jeg har set i min karriere.

– Offside er offside, men at der kan gives en ‘hands’ i sådan en situtaiton, det er fuldkommen vanvittigt. Der er ikke skyggen af straffe.

– For to år siden havde vi dommermøde før sæsonen i Premier League, hvor vi snakkede om, at sådan et aldrig nogensinde kan give straffe.

– Han er en halv meter fra mig og sparker bolden op på min hånd, som jeg har i en naturlig position, der kan aldrig nogensinde blive dømt straffe – det har de sagt sort på hvidt til os. At han så går ud og dømmer den – en engelsk dommer endda – det er jo fuldstændig hjernedødt.

Har du talt med Michael Oliver?

– Du må ikke snakke med ham, så får du bøder og rødt kort. Bare man siger en lille ting til ham, så får man rødt kort. Det er jo en latterlig regel, han kan lave alle de fejl, han vil, og man må ikke sige noget.

– Det er den dummeste regel, jeg nogensinde har hørt. Selvfølgelig reagerer du, når dommeren laver en forkert beslutning, og jeg ved ikke, hvor mange forkerte beslutninger han lavede i den kamp.

– Selvfølgelig er jeg sur. At tabe på sådan nogle små marginaler, det er det værste jeg ved, fortæller Joachim Andersen til campo.dk og de øvrige fremmødte medier efter kampen.

Med resultatet er Tyskland videre til kvartfinalen, hvor de møder enten Spanien eller Georgien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P