Copa America 2024

Vinicius førte an i brasiliansk storsejr

Brasilien vandt sikkert, da de lørdag nat mødte Paraguay ved Copa America, og her blev Real Madrids Vinicius Jr nok engang afgørende.

Foto: Lucas Peltier/Reuters/Ritzau Scanpix

Vinicius Jr viste igen klassen.

To mål blev det til for den kontroversielle Real Madrid-angriber, da han førte an i Brasiliens 4-1-sejr over Paraguay lørdag nat.

Brasilien sad på kampen fra start, og Lucas Paqueta havde en stor chance allerede efter to minutter, men de skulle alligevel hen til det 30. minut, før det for alvor blev farligt.

Her betød en paraguayansk hånd på bolden straffespark, og det fik Lucas Paqueta lov at eksekvere. Desværre for ham og Brasilien sparkede han forbi kassen. Fire minutter senere kom føringsmålet så, da Vinicius Jr afdriblede målmanden og sparkede bolden i et halvtomt net til 1-0.

Efter 43 minutter fik Gironas Savio udbygget til 2-0 på en afrettet redning fra Paraguays forsvar. Dybt inde i dommerens tillægstid til første halvleg kunne Vinicius Jr så fordoble sin måltotal, da han løb en mislykket tilbagelægning i mål og udbyggede til 3-0.

Kort inde i anden halvleg fik Paraguay imidlertid lidt atjuble over, da midterforsvareren Alderete afsluttede fra distancen og scorede et flot mål.

Grædende Vinicius: Jeg mister lysten til at spille

Efter 65 minutter kunne Lucas Paqueta dog gøre skaden ved sit brændte straffe god igen, da han sparkede et nyt straffespark ind i midten af målet efter nok en hands fra en Paraguay-spiller og udbyggede til slutresultatet 4-1.

Med sejren er Brasilien stort set videre ved turneringen, hvor de dog kan få en svær modstander.

Således ser det med al sandsynlighed ud til, at Uruguay vinder gruppe C, og det er netop vinderen af den gruppe, som andenpladsen fra Brasiliens gruppe D skal møde. Det bliver dog afgjort, hvem der snupper førstepladsen i gruppe D, når Brasilien og Colombia tørner sammen onsdag klokken 03.00 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P