EM 2024

Fransk stjerne slår vild rekord for ‘Les Bleus’

Antoine Griezmann kom på banen for Frankrig, da fodboldgiganten tirsdag aften skuffede mod Polen. Her slog franskmanden en vild rekord.

Antoine Griezmann erstatter Bradley Barcola for det franske landshold mod Polen.
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været enormt mange franske legender gennem tiden.

Men ingen af dem har optrådt i lige så mange kampe ved store turneringer, som Antoine Griezmann har, efter han blev indskiftet i Frankrigs 1-1 resultat mod Polen tirsdag aften.

Frankrig snubler! Ender som nummer to i gruppen

For da Griezmann blev skiftet ind i det 61. minut, var det hans 33. optræden for det franske landshold i en kamp ved turneringer kategoriseret som ‘stor turnering.’

Griezmann formåede dog ikke at sætte et stort aftryk på kampen, som, ganske skuffende for franskmændene, endte 1-1. Resultatet betyder, at Østrig vinder gruppe D i EM-slutrunden.

Sensation i gruppen – Østrig snyder Frankrig og Holland

‘Les Bleus’ har ikke haft en god start på slutrunden, hvor holdet endnu ikke selv har scoret fra åbent spil. Dermed kan det meget vel være, at der vil ske rotationer i den franske opstilling, når det ikke længere er gruppespil.

For selvom spillet ikke har berettiget mål fra åbent spil, er det franske landshold alligevel videre i slutrunden, hvor de skal møde andenpladsen fra gruppe E, der er pivåben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P