Bundesligaen

2. Bundesliga-helten bliver! St. Pauli hugger talent i PL

Til trods for, at den unge skotte kun fik fire korte indhop, så har Bundesliga-oprykkerne fra St. Pauli valgt at veksle Scott Banks’ lejeophold til et permanent et af slagsen.

Foto: St. Pauli

Et specielt lejeophold er blevet vekslet til et permanent et af slagsen.

Den 22-årige skotte Scott Banks har nu sikret sig en fast kontrakt hos Bundesliga-oprykkerne fra St. Pauli.

I sæsonens sidste 2. Bundesliga-kamp endte Banks også med at blive ganske afgørende, da han lagde op til det mål, som ultimativt sikrede St. Pauli titlen i den næstbedste tyske række.

Foto: St. Pauli

Sæsonen var dog langt fra en dans på røde roser for den 22-årige skotte.

Efter tre korte indhop i de tre første kampe løb lejesvenden nemlig ind i en alvorlig knæskade, som holdt ham ude helt indtil den sidste kamp i sæsonen.

– Scott viste tidligt sidste sæson, at han kan gøre os endnu mere uforudsigelige med hans evner. Han er også faldet rigtig godt til.

– Den vedholdenhed Scott har vist, imens han har arbejdet sig tilbage fra sin skade fortjener anerkendelse. Derfor er vi også rigtig glade for at have hentet ham permanent, lyder det fra St. Paulis sportsdirektør, Andreas Bornemann.

I alt noterede Scott Banks sig kun for 72 minutter i sin første sæson med St. Pauli, men her har han overbevist den tyske klub.

Klubben oplyser ikke, hvor lang en aftale Scott Banks har skrevet under på.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P