Braithwaite sender stikpille til Espanyol-ledelsen midt i jubel

Martin Braithwaite var med fra start, da Espanyol søndag eftermiddag sikrede oprykning til LaLiga. Men alt var ikke jubel og eufori for dansken, som efter oprykningen kritiserede ledelsen og såede tvivl om sin egen fremtid i klubben.

Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite har haft en forrygende sæson i Espanyol, som søndag eftermiddag kulminerede med oprykningen til LaLiga.

Der var vild jubel på Estadi Cornellà-El Prat i Barcelona, da oprykningen var sikret. Men det var ikke kun champagne, som var i bægerne.

Der var også malurt.

For Martin Braithwaite har stadig et år tilbage af sin kontrakt i Espanyol, men han har en frikøbsklausul på 4,45 millioner kroner. Det er meget lavt, og det ønsker ledelsen i klubben at gøre noget ved.

Derfor kom ledelsen sidste år med et nyt kontraktudspil til danskeren, men den gik Martin Braithwaite ikke med til.

Og det forholdte vestjyden sig til søndag eftermiddag midt i oprykningseuforien.

– Jeg ved ikke, om jeg fortsætter her eller ej. For et år siden gav klubben mig et nyt tilbud, men det var respektløst, udtaler Braithwaite til spansk TV ifølge avisen AS, og fortsætter:

Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi må se, om de vil have mig til at blive eller ej. Det kontrakttilbud, de gav mig sidste år, var ikke ordentligt, de stolede ikke på mig.

Braithwaite fortæller, at han er glad for at være i klubben stadigvæk. Han er noteret for 22 mål i denne sæson, hvilket er flest af alle i LaLiga2.

Espanyol og Braithwaite sikrer LaLiga-oprykning

Braithwaite kom til Espanyol fra bysbørnene FC Barcelona i 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P