EM 2024

Slovensk landstræner før DK: Favoritter til for at blive slået

Danmark og Slovenien mødes søndag ved EM, og før kampen var det en fortrøstningsfuld slovensk landstræner, som mødte pressen.

Foto: Mathias Blohm / campo.dk

Danmark åbner EM-slutrunden søndag aften.

Her venter Slovenien i hvad, der kunne ligne en mustwin-kamp for Danmark.

Det kan det imidlertid også blive for Slovenien, så spørgsmålet er, hvordan de to landshold vil gribe kampen an og om de alligevel vil kunne stille sig tilfredse med uafgjort.

– Jeg vil nok se det som en succes (at få uafgjort), men jeg forbereder mit hold til at gå efter et positivt resultat. Danmark er favoritter, men favoritter er til for at blive slået. Danmark er også et hold, som kan nå rigtig langt i slutrunden, for de er blandt favoritterne i turneringen, lyder det fra Sloveniens landstræner Matjaz Kek.

– Vi spiller mod Danmark – et tophold med en god træner. Vi forsøger at få noget med fra kampen, det er vores opgave. Der er 15-20.000 slovenere i Stuttgart, og det er det, der gør, at vi nyder de her dage.

– Nu er vi her, og jeg ser det slovenske flag her, og så går det op for mig, at vi har ventet virkelig længe. Vi har vores bekymringer men holdet er klar til at spille mod et rigtig godt dansk hold.

– Man kan altid være bedre, det siger jeg altid. Når vi er fysisk overlegen, er det der, vi kan skabe resultatet. Selve slutrunden kan give os et ekstra boost, og det håber jeg kommer til at ske.

Kampen mellem Slovenien og Danmark sparkes i gang søndag klokken 18.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P