NordicBet Ligaen

Kolding IF præsenterer ny træner efter Wichmann-skifte

Kolding IF-træner Kristoffer Wichmann er nu fortid i klubben, efter det blev annonceret, at han skifter til Bundesligaen. Nu har klubben deres nye træner på plads.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kolding IF har deres ny cheftræner på plads, efter det kom frem, at cheftræner Kristoffer Wichmann skifter til Bundesligaen.

Det bliver Wichmanns assistent, Lasse Holmgaard, der tager over. Det skriver klubben selv.

Holmgaard har været assistent i klubben siden januar 2024, og klubben har altså valgt at sætte kontinuitet i højsædet. I samme ombæring har klubben nemlig valgt at gøre den tidligere spiller Mikkel Jespersen, som ligeledes har været assistent, til First Team Coach.

Jeg er rigtig glad og stolt over den her mulighed, som jeg har fået i Kolding IF. Alt der bliver gjort er et rungende VI, og derfor går vi også videre i den retning, der er sat og som har båret os hertil. Det bliver fantastisk at stå i spidsen for den her gruppe af hårdt arbejdende og dedikerede mennesker. Jeg er fodbold og jeg kommer til i alle mine vågne timer at tænke på hvordan vi sammen lykkes i Kolding IF, lyder det fra Lasse Holmgaard til klubbens hjemmeside.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P