EM 2024

Jude Bellingham får stor tillidserklæring af Southgate

Jude Bellimgham er en af de helt store profiler hos England, og nu har landstræner Gareth Southgate givet ham endnu mere ansvar på det engelske landshold.

Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er kun 20 år, ikke?

Man kan nemt blive i tvivl, når det handler om Jude Bellingham, som har taget fodboldverdenen med storm.

Midtbanespilleren har scoret et hav af mål i denne sæson for Real Madrid, med hvem han har vundet både La Liga og Champions League. Nu gælder det så EM med England og her er hans flotte sæson tilsyneladende blevet belønnet.

Han er nemlig blevet en del af anførergruppen under EM. Det skriver The Telegraph.

Gruppen inkluderer fire spillere. De øvrige tre er Harry Kane, Kyle Walker og Declan Rice.

– Jeg synes, ​​vi har et meget åbent forhold til alle spillerne. Vi har sammensat en lille ledergruppe til denne turnering nu, fordi der er en anden dynamik i denne gruppe, der er mange yngre spillere, forklarer den engelske landstræner Gareth Southgate.

– Jeg vil gerne sikre mig, at jeg også er i kontakt med de yngre spillere. Jeg vil ikke gå herfra med nogen uvendt sten, jeg vil ikke gå glip af noget. Det er altid vigtigt at vide, hvad spillerne tænker.

– De vil være i stand til at opfange, hvad der foregår i forskellige områder af truppen. Vi har 26 spillere, det er ikke nemt at holde styr på, hvordan alle har det hver dag. Jeg vil gerne åbne op for den dialog. Nogle gange vil de yngre spillere normalt være en smule mere tilbageholdende med at henvende sig til træneren og tale om, hvad de tænker.

– Det skal ikke kun være de ældre spilleres opgave at lede. Mange af vores yngre spillere har mange landskampe og en masse erfaring med store kampe. Jeg kunne have sat flere ind i gruppen, men jeg tror, ​​fire er nok. Vi mødes regelmæssigt og giver feedback om alt, lyder det afslutningsvis fra Southgate.

England er i gruppe med Danmark, Slovenien og Serbien, og møder sidstnævnte søndag klokken 21.00, mens Danmark og Slovenien mødes klokken 18.00. Du kan finde en tv-oversigt her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P