EM Ambassaden

Spanien får stor opbakning.. for stor? Big 9 til lørdag

campo.dk har indledt et samarbejde med den danske bookmaker Bet25 om Big9. Vi vil under hele slutrunden komme med anbefalinger til rundens kampe. Læs to skarpe anbefalinger til slutrundens indledende gruppekampe her.

Spanien vinder en af forberedelseskampene til EM
Foto: Ritzau / Scanpix / / JAIME REINA / AFP

* Denne artikel er sponsoreret af Bet25

campo.dk har indledt et samarbejde med Bet25, hvor vi til hver runde under EM vil komme med to til tre skarpe anbefalinger til Big9-kuponerne.

I denne artikel har vi udvalgt to kampe, hvor vi mener, du som Big9-spiller kan få en fordel mod de andre spillere i puljen. Ligeledes har vi hos campo.dk oprettet vores egen spilklub, som du kan købe anparter i her.

EM’s første Big9-kupon ser sådan ud:

Første kamp: Spanien – Kroatien
Anbefaling: X2 og under 2,5 mål

Spanien og Kroatien er en del af en rigtig svær gruppe, hvor også Italien befinder sig. Derfor tror jeg, at Spanien og Kroatien langt hen ad vejen vil være fint tilfredse med at lægge fra land med et kryds. 

Det betyder som oftest også, at det er mest sandsynligt med få mål. Det nuværende oddsmarked virker også helt enige i den betragtning, da de vurderer det klart mest sandsynligt, at det bliver en målfattig affære. Det er majoriteten af Big9-spillerne (pt. 55%) dog ikke enige i, hvorfor man vil kunne vippe mange af, hvis tesen om få mål holder.

Jeg tror, at Big9-spillerne har kigget for meget på de seneste resultater, som for begge holds vedkommende har inkluderet mange mål – men det er altså en anden dynamik, der er på spil i første kamp ved et EM og endda i en tæt pulje. Kroatiens kval-kampe var i øvrigt også meget målfattige.

Min anbefaling går derfor på X2 og under 2.5 mål.

  • Sidst de to hold mødtes, var i juni 2023, hvor Spanien vandt 1-0 efter straffesparkskonkurrence i
  • Spanien vandt 7/8 kampe i EM-kval’en med målscoren 25-5
  • Kroatien sluttede som 2’er i EM-kval’en efter Tyrkiet med målscoren 13-4

Du kan også spille kampen som 1-X-2 væddemål. Klik på banneret herunder:

Anden kamp: Østrig – Frankrig
Anbefaling: 2-tal og helgardering af over/under

Man skal finde nogle favoritter på en kupon, og her synes det oplagt at kigge mod Frankrig. Deres ubestridt største stjerne, Kylian Mbappé, er godt nok tvivlsom, men selvom han ikke skulle blive klar, er det svært at se Frankrig smide point i en mustwin-kamp for dem. De har ganske enkelt for meget kvalitet.

Når det er sagt, har Østrig dog et ganske stærkt hold med en blanding af erfaring og ungt blod. Oftest vil man tænke mange mål sammen med en storfavorit, men Frankrig har en stærk defensiv og skulle Mbappé nu være ude, vil det være skønnest at have dækket under 2,5 mål ind også. Med pistolen for panden ville jeg dog vælge over 2,5 mål og især hvis Mbappé er med. I skrivende stund er der 68% på Frankrig, hvilket modsvarer meget godt de chancer, det professionelle oddsmarked giver Le Bleus.

Min anbefaling går derfor på Frankrig og både over og under 2,5 mål.

  • Østrig har blot tabt én af deres sidste 16 kampe
  • Frankrig hentede 22 ud af 24 mulige point i EM-kvalen – heriblandt en historisk 14-0-sejr over Gibraltar
  • Trods et hav af stjerner har Frankrig ikke vundet et EM siden år 2000. Sidst de stod i en finale var i 2016, hvor de tabte 1-0 til Portugal.

Du kan også spille kampen som 1-X-2 væddemål. Klik på banneret herunder:

Spilstop på kuponen er lørdag klokken 18.00, hvor Spanien – Kroatien fløjtes i gang.


Jacob Høgh har beskæftiget sig med spil på fodbold på seriøst plan i mere end fem år og kombinerer i dag den gerning med at være journalist hos campo.dk. Han kan følges på X her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P