3F Superligaen

AaB-talenter rykkes op i superligatruppen

AaB meddeler tirsdag formiddag, at to unge talenter fra klubbens akademi rykkes op i førsteholdstruppen, når træningen starter frem mod den kommende sæson.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.
Denne historie udkom først på campo.dk

Kasper Davidsen og Atli Arnórsson rykkes ligesom Mads Bomholt op i superligatruppen fra starten af den kommende sæson.

Sådan lyder meldingen fra den nyligt oprykkede superligaklub AaB tirsdag formiddag.

På klubbens hjemmeside fremgår det, at de tre unge spillere fra AaB-akademiet har gjort det så godt i den forgangne sæson, hvor alle har været inde omkring førsteholdet, at de nu bliver en fast del af det bedste AaB-hold.

Og det glæder klubbens akademichef, Mathias Krogh, som ser store perspektiver for de unge AaB’ere.

– Det er særlig fedt at se, når tre spillere går hele vejen fra U/13 i AaB og til en transition til førsteholdstruppen. Det er vi stolte af på akademiet, fortæller han og fortsætter:

– Fælles for Mads, ”Kalle” og Nóel er det, at både de og deres familier har været medskabere af egen udvikling, men også i høj grad af fællesskabet og kulturen på og uden for banen, hvilket vi mærker i både deres dedikation og tålmodighed med projektet.

Fra den kommende sæson får Kasper Davidsen trøje nummer 16, Mads Bomholt nummer 21 og Nóel Atli Arnórsson nummer 25 i AaB, hvor træningen efter sommerferien indledes med diverse tests 21. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P