Bundesligaen

Medie: Real har indgået transferpagt med tysk stjerne

Ifølge det spanske medie MARCA har Real Madrid og den tyske stjerne Florian Wirtz indgået en transferpagt, der vil sende det tyske stjerneskud til den spanske hovedstad i 2025.

Florian Wirtz er klar til at præstere for det tyske landshold.
Foto: Tobias Schwarz/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han var fuldstændig instrumental i Bayer Leverkusens sensationssæson, der så dem vinde Bundesligaen uden at tabe en eneste kamp.

Tyske Florian Wirtz må utvivlsomt være en af de spillere, som de europæiske storklubber er villige til at smide en gigantisk sum efter.

Men ifølge det spanske medie MARCA, kan de resterende storklubber godt spare sig. Den 21-årige tysker har nemlig, ifølge deres oplysninger, en transferpagt med Real Madrid.

Ifølge det spanske medie har Wirtz og ‘Los Blancos’ en mundtlig aftale om, at tyskeren spiller den kommende sæson i Bayer Leverkusen, hvorefter han skifter til den spanske hovedstad i sommeren 2025.

Dermed er aftalen spilleren og klubben imellem angiveligt allerede på plads.

Wirtz vil ifølge flere medier koste helt op mod 150 millioner euros – hvilket svarer til cirka 1,1 milliarder kroner.

Det er heller ikke første gang, at det tyske stjerneskud sættes i forbindelse med Real, og dermed virker det med tiltagende kraft til, at der er noget om snakken.

Leverkusen-stjerneskud vil blive – Real Madrid må vente

Wirtz lavede 11 mål og 12 assists i 32 Bundesliga-optrædener i den forgangne sæson.

Foruden den store succes med Leverkusen er Wirtz også udtaget til det tyske landsholds EM-trup, hvor han forventes at spille en stor rolle for værtsnationen.

Værterne er klar: Se Tysklands EM-trup her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P