3F Superligaen

Glad CV om Pentz: Superligaens bedste målmand

Patrick Pentz har skrevet under på en fireårig kontrakt i Brøndby IF, og det glæder klubbens fodbolddirektør, som mener, at tilføjelsen understreger Brøndbys ambition om at spille med i toppen af dansk fodbold.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen før superligakampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF på Brøndby Stadion mandag den 8. april 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har været en succes lige siden sin ankomst i august sidste år.

Det har dog lignet, at Patrick Pentz skulle retur til Bayer Leverkusen, men mandag har Brøndby annonceret, at Pentz er købt fri.

Og det glæder selvsagt klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

– Vi vil spille med i toppen af dansk fodbold hver sæson, og aftalen med Patrick understreger dette fokus. Hans præstationer i sidste sæson taler for sig selv, hvor han har vist et virkelig højt niveau, og i mine øjne var han Superligaens bedste målmand, udtaler fodbolddirektøren til klubbens hjemmeside.

Pentz er foreløbig noteret for 30 kampe for Brøndby, hvor den østrigske landsholdsmålmand hurtigt er blevet en populær skikkelse blandt klubbens tilhængere.

Brøndbys og AGF's spillere i kamp om bolden.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Patrick har et kæmpe engagement og stor professionalisme i alt, hvad han foretager sig, og det bidrager til at forme kammeratskabet og den stærke træningskultur, vi har i truppen til hverdag.

– Patrick forstår også, hvad det betyder at spille for Brøndby IF, og det gør, at vores fans og Patrick har taget hinanden til sig. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu har papir på hinanden de næste fire år.

Kontrakten udløber i sommeren 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P