Premier League

Stjerneskud til City? Giganter lurer på engelsk komet

Adam Wharton har været på manges læber, efter han blev udtaget til det engelske landshold. Nu beskriver et engelsk medie, at Manchester City er lune på Crystal Palace-midten.

Adam Wharton dribler rundt for England.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er en seriøs komet-karriere, han har gang i.

I vinters spillede 20-årige Adam Wharton stadig i barndomsklubben, Blackburn Rovers. Første februar gik hans skifte til Crystal Palace så igennem.

Sidenhen har mange vendt hovedet, når Palace under den nye træner, Oliver Glasner, har kørt hold over i Premier League – med Wharton som en af hovedarkitekterne. Og nu skal den unge englænder med til EM.

Ja, den karseklippede englænder med de lave sokker har endda formået at imponere den engelske landstræner, Gareth Southgate, i sådan en grad, at han ligeledes er udtaget til Englands EM-trup.

Men også store kræfter i Premier League holder angiveligt tæt øje med Wharton.

The Standard beskriver fredag, at Manchester City ser Wharton som et vigtigt langtidsmål på transfersiden. De holder altså tæt øje med hans udvikling.

Interessen til trods beretter mediet dog, at det ikke er sådan, at City død og pine vil hente Palace-kreatøren denne sommer.

Snarere vil de, ifølge mediet, afvente og følge tæt med. Desuden har de også selv en midtbane-kabale, der skal gå op, før det kan blive aktuelt.

City skal nemlig først beslutte, hvad der skal ske med Matheus Nunes og Kalvin Phillips, før de henter flere centrale midtbanespillere, skriver The Standard.

Medie: På trods af samtaler med Saudi – De Bruyne bliver

Palace hentede i februar Wharton for 22,5 millioner pund – svarende til cirka 200 millioner kroner – og mange beskriver allerede nu, at de vil kræve over det dobbelte, hvis han skal sælges.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P