Premier League

Medie: Liverpool interesseret i tidligere OB-komet

Yankuba Minteh er ejet af Newcastle, men har endnu ikke optrådt for holdet. I seneste sæson var han udlejet til Feyenoord, hvor han angiveligt imponerede træneren, Arne Slot, som har overtaget roret i Liverpool.

Yankuba Minteh ærger sig over at have brændt en chance for Feyenoord.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det ville alligevel være vildt, hvis han skifter fra Newcastle til Liverpool, uden at han har spillet så meget som en enkelt kamp for Newcastle.

Ikke desto mindre lader det til at være en reel mulighed for den 19-årige gambier Yankuba Minteh, der har en fortid i OB.

Det skyldes, ifølge The Telegraph, at Minteh netop har afsluttet en imponerende sæson på leje i Feyenoord, hvor Arne Slot, der netop har overtaget trænersædet i Liverpool, var træner.

Dermed mener det engelske medie altså, at der er en overhængende sandsynlighed for, at Slot er blevet så imponeret af den hurtige kant, at han vil have ham med til Merseyside.

Og faktisk beskriver The Telegraph også, at Newcastle angiveligt skulle være klar til at sælge Minteh, da de har svært ved at se ham slå de andre kantspillere i klubben af.

Det er ikke første gang, at rygterne om en eventuel handel mellem ‘The Magpies’ og Liverpool vinder genklang. Dette er blot første gang, at et stort etableret medie beretter om handlen.

Minteh lavede hele 10 mål og seks assists i 27 optrædener i Æresdivisionen for Feyenoord i den forgangne sæson.

Medie: Slot kan tage tidligere OB-spiller med til Liverpool

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P