EM 2024

England holder vejret: Profil i tæt snak med lægestaben

De holder vejret i det engelske, hvor den defensive styrmand, John Stones, fredag aften gik fra banen i pausen i kampen mod Island efter et vrid i anklen. I samme forbindelse blev Stones set i tæt snak med Englands lægestab.

John Stones i duel med en islænding i kampen mellem England og Island.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

En defensiv hovedpine…

Sådan beskriver flere engelske medier situationen omkring det engelske landshold frem mod EM-slutrunden i Tyskland.

Mange løftede øjenbrynene, da landstræner Gareth Southgate undlod at udtage Harry Maguire til sin EM-trup. Og den beslutning kan nu vise sig at være endnu værre end først antaget.

Fredag aften spillede England den sidste testkamp forud for EM 2024, da Island gæstede Wembley. Her var resultatet i sig selv yderst skuffende, da Island overraskede og sejrede med 1-0.

Men værre endnu, så måtte den defensive styrmand, John Stones, forlade banen allerede i halvlegen, efter han på TV-billederne blev set vride voldsomt om på anklen.

Stones bed i græsset i noget tid, men spillede alligevel første halvleg til ende. Men i forbindelse med udskiftningen i pausen blev Stones set konferere tæt med den engelske lægestab, og det har nu skabt stor bekymring i det engelske.

Foruden fraværet af Harry Maguire, så skulle Lewis Dunk, som ellers er udtaget til EM, også døje med en slagskade, der holdt ham ude af opgøret mod Island.

Så hvordan er defensiven egentlig stillet for England frem mod EM-slutrunden?

Lewis Dunk er tilsyneladende småskadet, John Stones’ status er fortsat ukendt, Marc Guéhi måtte have behandling i kampen mod Island, men spillede videre.

Ezri Konsa, som erstattede John Stones burde være helt fit, og Joe Gomez blev også skiftet ind med 27 minutter igen og burde heller ikke have problemer.

Hvem der når at blive klar til Englands åbningskamp ved EM-slutrunden, må tiden vise. England åbner EM 2024 mod Serbien den 16. juni klokken 21:00, hvorefter der venter to kampe mod Danmark og Slovenien.

Bliv helt klar til EM-slutrunden med campo.dk’s ultimative guide herunder

EM 2024: Den ultimative guide til EM i Tyskland 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P