EM 2024

Ukendte navne og få stjerner: Her er Sloveniens EM-trup

Danmarks modstandere i åbningskampen ved EM 2024, Slovenien, har netop udtaget sin EM-trup. Her er der fundet plads til et par få stjerner samt en række mindre kendte navne.

Benjamin Sesko jubler efter en scoring for Slovenien mod Finland.
Foto: Borut Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Om lidt går det løs ved EM 2024 i Tyskland, som for alvor sparkes i gang den 14. juni, når Tyskland møder Skotland i slutrundens åbningskamp.

Med danske briller må man væbne sig med tålmodighed et par dage ekstra. Danmark åbner nemlig først slutrunden den 16. juni.

Her er Slovenien modstanderen, og fredag aften har nationens landstræner, Matjaž Kek, udtaget de 26 spillere, der skal forsøge at tage point mod Kasper Hjulmands tropper.

Selvom Sloveniens nationalmandskab huser en lang række spillere, som er mere eller mindre ukendte for de fleste, så er der stadig nogle store navne iblandt.

Blandt andet bliver det med al sandsynlighed Atlético Madrid-keeperen, Jan Oblak, der skal vogte slovenernes bur, mens RB Leipzig-bomberen Benjamin Šeško formentligt skal stå for at sende målene i kassen i den modsatte ende af banen.

Derudover er der også fundet plads til den aldrende Josip Ilicić på 36 år, som blandt andet står noteret for 60 mål i 173 kampe for italienske Atalanta i sin tid.

Se de udvalgte for Slovenien ved EM 2024 herunder

Her er Sloveniens trup til EM 2024

Målmænd:

Jan Oblak
Vid Belec
Igor Vekić

Forsvarsspillere:

Jure Balkovec
Jaka Bijol
Miha Blažič
David Brekalo
Vanja Drkušić
Erik Janža
Žan Karničnik
Petar Stojanović

Midtbanespillere:

Timi Maks Elšnik
Adam Gnezda-Čerin
Jon Gorenc Stanković
Tomi Horvat
Jasmin Kurtić
Sandi Lovrić
Benjamin Verbič
Adrian Zeljković
Nino Žugelj
Josip Ilicić

Angribere:

Žan Celar
Jan Mlakar
Benjamin Šeško
Andraž Šporar
Žan Vipotnik

Kilde: Sloveniens fodboldforbund

Kampen mellem Danmark og Slovenien fløjtes op klokken 18:00 den 16. juni. Opgøret finder sted på MHPArena i Stuttgart, hvor der er plads til omkring 60.000 tilskuere på lægterne.

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har ligeledes udtaget sin trup til EM 2024 denne fredag. Se de udvalgte herunder

Hjulmand skifter ud: Her er Danmarks trup til EM 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P