Ungdomslandshold

Lynscoringer ikke nok: U21-landsholdet deler med Norge

Det danske U21-landshold har torsdag aften holdt EM-kvalifikationsformen ved lige med en testkamp imod Norge, som blev spillet i Spanien og endte med et hav af mål.

William Osula fejrer en scoring for det danske U21-landshold.

Der er langt imellem EM-kvalifikationskampene for det danske U21-landshold.

Sidst de danske drenge var i aktion sagde kalenderen 26. marts – og den næste EM-kvalkamp spilles først i september.

Således bød U21-landsholdet torsdag aften de skandinaviske naboer fra Norge op til testkamp for at holde formen ved lige.

Det startede jammerligt for Danmark, som efter bare tre minutter kom bagud, da Bryan Fiabema åbnede det, der endte med at blive en målfest.

Efter 22 minutters spil svarede de danske talenter igen, da William Osula først bragte balance i regnskabet og kun fire minutter senere bankede bolden ind direkte på frispark.

Den danske føring fik lov at stå i en time, hvorefter Norges Sivert Mannsverk udlignede.

Med ti minutter igen tog nordmændene også føringen, da Joel Mugisha efter 78 minutter kom på tavlen.

Denne gang var Danmark noget hurtigere til at svare igen, da Isak Jensen bare to minutter senere scorede kampens sidste og afgørende mål til 3-3.

Det danske U21-landshold skal næste gang i aktion den 6. september, hvor EM-kvalifikation kan sikres med en sejr imod Island.

Dansk dominans: Et skridt tættere på U21-EM