Ungdomslandshold

Dansk dominans: Et skridt tættere på U21-EM

På et bidende koldt Vejle Stadion stod Litauen tirsdag aften ingen chance mod Danmarks unge stjerneskud på U21-landsholdet, hvor det blev til en bundsolid 3-0-sejr.

Det danske U21-landshold fejrer en scoring i kampen imod Litauen.

Der var ingen slinger i valsen for det danske U21-landshold.

Tirsdag aften blev der nemlig hevet tre point hjem på EM kvalifikations-kontoen, da Litauen blev fejet af vejen med 3-0.

I første halvleg stod der da også Danmark på det hele, og allerede efter syv minutter kom danskerne på sejrskurs.

Sheffield Uniteds bomstærke og lynhurtige spydspids løb fra hele Litauen-defensiven og satte sikkert bolden i mål til 1-0.

Isak Jensen voldte flere gange problemer i Litauens højreside, og af flere omgange kom Danmark uhyre tæt på endnu en scoring.

Kort før pausen blev presset også for meget for undertippede Litauen, da Patrick Dorgu med et kirurgisk præcist indlæg fandt Oliver Sørensen, som fordoblede føringen til 2-0.

I anden halvleg fortsatte Danmarks pres ufortrødent.

Efter 54 minutters spil tryllede Patrick Dorgu atter engang, og denne gang kastede det et straffespark af sig.

Det eksekverede Oliver Sørensen knasende tørt fra ellevemeterpletten, da FCM-stjernen scorede sit andet mål i kampen og lukkede kampen til 3-0.

Til trods for det store overtag, så blev det ikke til flere mål trods et hav af gode chancer.

Med sejren ligger Danmark sig således op på førstepladsen i U21-EM’s kvalifikationsgruppe I, til trods for at have spillet en kamp færre end Wales, som stadig ligger á point, men med en dårligere målforskel.