35′
45′
90′

Ser du med Kasper Hjulmand?

Danmarks kommende EM-modstandere har været alt andet end overbevisende i de første to testkampe.

Tidligere tirsdag fik Slovenien kamp til stregen af Aremenien, og senere tabte Serbien med 2-1 til Østrig.

Det startede da også jammerligt for serberne.

Efter bare 10 minutter bragte Østrig sig nemlig i front, da Patrick Wimmer stak i dybden og køligt bankede bolden i mål til 1-0.

Derefter skulle der ikke gå mere end tre minutter før Christoph Baumgartner havde fordoblet føringen med en kølig afslutning.

Efter godt en halv times spil fik Serbien reduceret, da Strahinja Pavlovic var først over en ripost, som var en smal sag at dirigere i mål.

Dog bød opgøret ikke på flere scoringer og således taber Serbien sin første testkamp før EM.

Danmark er i gruppe C sammen med Slovenien, Serbien og England.

Sidstnævnte tog en ganske komfortabel 3-0-sejr imod Bosnien mandag aften.

England er klar til Danmark: Vinder første testkamp