45′
90′

Danmarks første kamp ved EM er imod Slovenien.

Tirsdag aften var slovenerne i aktion for at pudse EM-formen af før bolden ruller i Tyskland.

Her lykkedes det at tage sejren, da Slovenien også kom godt fra land med en scoring efter bare 11 mintuter.

Efter en kikset clearing fra det armenske forsvar havnede bolden lige i venstre skøjte på Jan Mlakar som på fornem vis halvflugtede bolden ind til 1-0.

Føringen fik lov at stå helt indtil det 56. minut, da Armeniens Eduard Spertsyan slog et hjørnespark ind i panden på Varazdat Haroyan, som gjorde det til 1-1.

Længe skulle der ikke gå, før Slovenien igen satte sig i førersædet.

Efter 62 minutters spil blev den store slovenske stjerne Josip Ilicic helten, da han trak ind i banen og køligt bankede bolden ind til 2-1.

Opgøret bød ikke på flere scoringer og således starter Sloveniens opvarmning til EM fornuftigt.

Der venter stadig en træningskamp imod Bulgarien, som spilles den 8. juni – samme dag som Danmark møder Norge.

Det danske landshold tager selv hul på de to testkampe onsdag, når Sverige byder op til kamp.

Kampen sparkes i gang klokken 19:00, og du kan se den på TV2 og TV2 Play.