3F Superligaen

Udlejet back vender tilbage til Brøndby IF denne sommer

Den unge Brøndby-back Justin Che har været udlejet til hollandske ADO Den Haag denne sæson, men vender nu tilbage til vestegnen, hvor han fortsat ikke har fået sin debut.

Brøndbys logo

Han blev hentet til Brøndby IF i juli 2023, hvorefter han straks blev udlejet til hollandske ADO den Haag for sæsonen.

Men det bliver ikke til et længere ophold for den blot 20-årige Justin Che i det hollandske. Det bekræfter ADO Den Haag mandag aften.

Klubben fortæller således, at Justin Che har spillet den sidste kamp for klubben i denne omgang, og at han efter planen rejser tilbage til Brøndby IF denne sommer.

Melding fra den hollandske klub kommer i forbindelse med en større udrensning af spillere denne sommer. Intet mindre end 15 spillere forlader klubben senest den 30. juni – og her er Justin Che altså iblandt.

Det er dog ikke fordi, at Justin Ches ophold i ADO Den Haag har skuffet. Således noterer han sig for i alt 23 kampe for klubben – til trods for at han ad to omgange har været ude med længerevarende skader.

I Brøndby IF er det endnu ikke blevet til officiel debut for Justin Che, men det er der rig mulighed for efter sommer, da han har kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Sæsonens hold: Flest fra FCN og Brøndby – Vejle også med

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P