Bundesligaen

Medie: Kompany stjæler varm stopper fra Xabi Alonso

Bayern München og Vincent Kompany har efter alt at dømme styr på sommerens første signing, som klubben henter hos ingen ringere end Xabi Alonsos ubesejrede Bundesliga-mestre.

Jonathan Tah sammen med Lukas Hradecky, der lander med DFB Pokal-titlen og Bundesliga-titlen.
Foto: Jana Rodenbusch/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nu sker det måske igen.

Bayern München har for vane at hente de største spillere i Bundesligaen til.

Den historie ser ud til at gentage sig endnu engang, da Vincent Kompanys første indkøb efter alt at dømme bliver hapset fra Bayer Leverkusen og Xabi Alonso.

Jonathan Tah sammen med Lukas Hradecky, der lander med DFB Pokal-titlen og Bundesliga-titlen.
Foto: Jana Rodenbusch/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge den tyske journalist Florian Plettenberg har den sydtyske storklub allerede en aftale på plads med Jonathan Tah, som i denne sæson var med til at vinde The Double for Leverkusen.

Dog mangler klubben stadig at nå til enighed med Xabi Alonso og co, og ligeledes melder Plettenberg også, at andre klubber er interesserede.

Desuden arbejder de nyslåede Bundesliga-mestre også på højtryk for at sikre sig en forlængelse med den 28-årige tysker, hvorfor intet endnu er afgjort.

Jonathan Tah har i denne sæson spillet 48 kampe for Xabi Alonsos sensationshold, hvor det er blevet til seks scoringer og ét enkelt oplæg.

Derudover er den tidligere HSV-stjerne også med i den tyske EM-trup, som indleder slutrunden på eget græs imod Skotland den 14. juni.

Du kan se hele den tyske EM-trup lige her.

Store navne: Nagelsmann udtager Tysklands EM-trup

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P