Premier League

Ombejlet succestræner efter forlængelse: Stor beslutning

Kieran McKenna har været rygtet til nogle af europæisk fodbolds helt store adresser, men torsdag blev det bekræftet, at succestræneren tager endnu en tørn i Ipswich. Det har dog ikke været nogen nem beslutning, fortæller han.

Foto: Andrew Couldridge/Action Images/Ritzau Scanpix

To oprykninger i træk.

Det er sensationelt, hvad Ipswich har bedrevet i de sidste sæsoner og nu er klubben så klar til Premier League.

Bag succesen står den blot 38-årige træner Kieran McKenna, og ikke overraskende har der været stor interesse for ham, hvor blandt andet Chelsea og Manchester United har været meldt interesserede. Torsdag forlængede han imidlertid sin kontrakt med Ipswich.

Det var dog ikke ligetil, siger han ifølge journalisten Ben Jacobs.

– Det var en stor beslutning. Vi har haft et par vanvittige år, og det skaber interesse fra andre klubber. Men ansvaret og æren af at lede denne klub i Premier League for første gang i 22 år var grunden til, jeg blev.

Ipswich-direktør Mark Ashton var da også en glad mand efter forlængelsen.

– Med succes følger nogle andre udfordringer, og der har været spekulation de sidste uger, men Kieran og jeg har fortsat vores kommunikation, ofte flere gange om dagen, da vi planlægger klubbens første Premier League-sæson i en generation.

Kieran McKenna har dog tilsyneladende ikke givet afkald på en stor økonomisk mulighed, idet han med sin nye kontrakt bliver en af de bedst betalte trænere i Premier League i følge BBC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P