45′
90′

AC Milan siger farvel til Simon Kjær.

Den danske landsholdsanfører startede på bænken, men blev skiftet ind sent i sin sidste kamp for AC Milan.

Det var dog ikke med den helt samme succes, som den røde del af Milano som regel er vant til – Serie A’s bundprop, Salernitana, fik nemlig udlignet helt til sidst.

Rossoneri kom godt fra land, da den portugisiske stjerne Rafael Leao åbnede ballet 22 minutter inde i opgøret, da Salernitanas keeper begik en kæmpe fejl og tabte bolden i eget felt.

Bare fem minutter senere fik Olivier Giroud netmaskerne til at blafre i sin sidste optræden på San Siro.

Et godt hjørnespark fra Alessandro Florenzi havnede lige i venstre støvle på den franske målræv, som bankede bolden ind til 2-0.

Ti minutter senere troede Theo Hernandez, at han havde gjort det til 3-0, men målet blev underkendt for offside.

I anden halvleg fik Salernitana reduceret, da den nigerianske angriber Simy steg til vejrs og stangede bolden i kassen til 2-1.

AC Milans anfører, Davide Calabria, svarede igen, da han selv headede bolden i kassen – bare i den anden ende til 3-1.

Tre minutter før kampen gik ind i tillægstiden sørgede Salernitanas franske midtbanespiller Junior Sambia for mere spænding, da han sparkede bolden i mål til 3-2 med et tørt hug.

Bare to minutter senere dukkede Salernitanas første målscorer igen op, da han var først over en nem ripost fra den indskiftede målmand Lapo Nava.

Med sin sidste optræden rundede Simon Kjær imponerende 121 kampe for den italienske storklub.