NordicBet Ligaen

Efter 14 år: Midtbanespiller forlader HB Køge

Casper Jørgensen forlader HB Køge ved kontraktudløb denne sommer. Det gør han, fordi han efter 14 år trænger trænger til nye udfordringer.

Casper Jørgensen på vej på banen for HB Køge.
Foto: HB Køge

14 år er lang tid i fodboldens verden.

Sådan virker Casper Jørgensen også til at have det.

I hvert fald vinker har nu farvel til HB Køge efter næsten halvandet årti i klubben.

Han forlader HB Køge ved kontraktudløb.

– Efter 14 år i klubben har jeg brug for at komme ud af min comfortzone og få nogle nye udfordringer. Det har jeg muligheden for nu, så for mig er timingen rigtig. Men det har selvfølgelig været en svær beslutning, for HB Køge betyder rigtig meget for mig, og det vil altid være min klub.

– Det betyder absurd meget for mig at slutte ordentligt af her og være med til at sørge for, at holdet bliver oppe. Det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen, så det er det eneste, der betyder noget for mig lige nu, siger Casper Jørgensen til klubbens egen hjemmeside.

Casper Jørgensen har tilbragt hele sin karriere i HB Køge med undtagelse af 2020/21-sæsonen, hvor han var lejet ud til Holbæk B&I.

Den 21-årige midtbanespiller står i alt noteret for 86 kampe med syv mål til følge.

HB Køge kan sikre sig overlevelse i NordicBet Ligaen med et enkelt point mod Næstved Boldklub søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P