Bundesligaen

Medie: Premier League-træner favorit til Bayern-job

Bayern München har længe ledt efter en ny cheftræner, eftersom Thomas Tuchel ikke fortsætter i jobbet. Nu er der måske ved at blive sat et punktum i den sag.

Vincent Kompany
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern Münchens trænersaga fortsætter.

Den tyske storklub har haft overordentligt svært ved at finde ud, hvem der skal erstatte Thomas Tuchel.

Senest har Roberto De Zerbi og Thomas Frank været sat i forbindelse med klubben, mens det også har været rygtet, at klubben ville fortsætte med Tuchel. Nu skulle en ny kandidat imidlertid være i førertrøjen.

Vincent Kompany skulle nu i følge The Athletic være favorit til jobbet.

Den 38-årige belgier er netop rykket ned med Burnley, som han også rykkede op i Premier League sidste år. Det skulle dog ikke afskrække flere storklubber, eftersom Chelsea og Tottenham også tidligere har været interesseret i den tidligere Manchester City-spiller.

Kompany har som træner været i sin barndomsklub Anderlecht og Burnley. Som spiller har han repræsenteret Anderlecht, Hamburger SV og Manchester City, og han har altså således erfaring fra tysk fodbold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P