3F Superligaen

Kusk om Silkeborg-tid: Det første år var rigtig godt

Kasper Kusks Silkeborg-karriere spiller på sidste vers, og det har været en blandet, men i sidste ende positiv tilværelse, nordjyden har haft i Søhøjlandet.

Kasper Kusk i kamp for Silkeborg IF mod Brøndby IF i Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Kasper Kusk er færdig som Silkeborg-spiller.

Den tidligere AaB-darling skifter til sommer Søhøjlandet ud med Vendsyssel FF.

Mandag spillede han så sin sidste hjemmekamp på JYSK Park og satte dermed et halvt punktum på en blandet tid i Silkeborg.

Det lignede ellers det perfekte match, da spilletiden i AaB blev mindre og mindre, og Kusks tidligere træner, med hvem han også vandt ‘The Double’ i AaB i 2014, Kent Nielsen, hentede offensivspilleren til Silkeborg. Det endte imidlertid med en blandet tid, som endte med at strække sig over knap to år og kulminerede med en pokaltitel.

– Jeg synes, at det første år var rigtig godt. Det var et virkelig fedt år. Jeg synes, at jeg det første halvår fik rigtig meget ud af det. Jeg fik rigtig meget spilletid, og klubben troede rigtig meget på mig.

– Men det er klart, at det sidste år har været lidt op ad bakke. Det er jo ikke så meget spilletid, jeg har fået, og så mange chancer, jeg har fået. Det er nogle gange sådan, det er. Klubben har valgt at satse på nogle andre spillere i det sidste halvår.

– Det er klart, at det første år var rigtig fedt, og det ser jeg selvfølgelig tilbage på med stor glæde, fortæller Kasper Kusk til campo.dk.

Kasper Kusk har udover Silkeborg IF og AaB været i FC København og Twente. Han har scoret fem mål og lavet ti oplæg i 61 kampe for Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P