Kasper Kusk om Kent Nielsen i Silkeborg: Han er udødelig

Kent Nielsen førte forleden Silkeborg IF til klubbens første titel i 21 år. I følge Kasper Kusk kommer man i Silkeborg til at tale om den karismatiske træner i mange år.

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen før Oddset Pokalfinalen mellem Silkeborg IF og AGF i Parken i København, torsdag den 9. maj 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Kent Nielsen er en éner i dansk fodbold.

Det kan der næppe være flere meninger om. En mand, der ved, hvordan han vil have tingene.

Men også en højt respekteret træner, som netop har ført Silkeborg IF til deres første trofæ i 21 år, da de vandt pokalfinalen over AGF.

På spørgsmålet om, hvilken betydning Kent Nielsen har haft for Silkeborg IF, er pokalmestrenes offensivspiller Kasper Kusk da heller ikke i tvivl.

– Han har betydet enormt meget, det er der ingen tvivl om. Nu havde jeg ham også i AaB, og selv den dag i dag, 10 år efter, der snakker man stadigvæk om Kent, og jeg tænker, at i de næste 10-20-30 år, der kommer man også til at snakke om Kent i Silkeborg. Så jo, han er rimelig udødelig, tænker jeg.

– Han passer rigtig godt ind i Silkeborg. Jeg tror, at som den træner, han er nu om dage, passer han ikke ind i de fleste Superliga-klubber.

– Han vil gerne styre rigtig mange ting, og i en klub som Silkeborg passer det bare virkelig godt. Det må man erkende, og det har bare virket. Han har fundet et plug-and-play-koncept, som bare passer godt til klubben. Og det har været et fremragende samarbejde, det er der vist ingen tvivl om, siger Kasper Kusk til campo.dk.

Kent Nielsen har været i Silkeborg IF siden 2019. Før det har han som træner været i OB, AaB, Brøndby og Horsens.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P