3F Superligaen

Krogh efter livgivende sejr: Forlader ikke synkende skude

OB har kniven for struben i 3F Superligaen, men de fik torsdag en vital sejr i jagten på overlevelse, da de tog 3 point med Hvidovre IF. Skulle det dog ske, at fynboerne rykker ned, er Søren Krogh ikke i tvivl om, at han skal med.

Søren Krogh i OB's kamp mod Hvidovre IF.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

– Det kan jeg ikke se.

Tom Trybull var ikke i tvivl, da han blev spurgt, om han kunne se sig selv spille NordicBet Liga med OB.

Søren Krogh var dog modsat meget klar i spyttet om, at hvis OB skulle rykke ud af landets bedste række, kommer han ikke til at stikke halen mellem benene.

– Jeg kommer ikke til at forlade nogen som helst synkende skude, med mindre jeg bliver bedt om det selvfølgelig. Så der er intet der, jeg er en del af det her. 

– Jeg har selvfølgelig en del af ansvaret for det. Jeg kommer aldrig nogensinde til at løbe med halen mellem benene. Det synes jeg både er usmageligt og det klæder mig på ingen måde. 

OB møder søndag Randers FC. Både Vejle og Lyngby, som OB stadig kan nå, spiller begge først mandag, hvorfor OB som minimum vil holde liv i håbet om Superliga i næste sæson, hvis de vinder mod Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P