3F Superligaen

Målscorer rykker ikke ned med OB: Jeg giver alt for klubben

OB tog torsdag aften en potentielt livsvigtig sejr i en tæt bundstrid, og efter kampen slog holdets målscorer fast, at han har svært ved at se sig selv rykke ud af Superligaen med klubben.

Tom Trybull fra OB i duel med Hvidovre-spiller.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

– Nej.

Svaret var ikke til at tage fejl af, da OB’s Tom Trybull efter torsdagens 1-2-sejr i Hvidovre blev spurgt, om han kunne se sig selv tage turen med OB ned i NordicBet Ligaen.

Selvom der ikke var meget tvivl at spore, så lover fynboernes målscorer til 0-1 i 1-2-sejren, at han giver alt for klubben.

– Det kan jeg ikke (se sig rykke ned med OB, red.), men det betyder ikke, at jeg ikke giver alt for klubben og holdet.

– Det er min opgave her og nu at holde holdet og klubben i live og holde os i ligaen og give alt hver uge. Jeg skal give alt for mine holdkammerater, klubben og for mig selv, så vi holder OB i Superligaen, og så betyder min personlige situation ikke noget, lyder det fra Trybull.

Foruden en scoring tegnede den tyske midtbanespiller sig også for et gult kort i torsdagens kamp på Sjælland, og det betyder, at han er i karantæne i sæsonens sidste hjemmekamp, når OB tager imod Randers på søndag.

– For at være ærlig, så er det virkelig uheldigt. Jeg fik det at vide efter kampen, at jeg ikke kan spille på søndag, men sådan er livet. Jeg er sikker på, at de andre gutter gør arbejdet færdig og holder vores [overlevelses-] chancer i live, lyder det fra Trybull.

OB har med torsdagens sejr tre point op til Lyngby over nedrykningsstregen med to kampe igen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P