Eliteserien

Flere danskere kom på tavlen i Eliteserien

Der var fuld runde i den norske Eliteserien torsdag aften, og her kom flere tidligere Superliga-spillere på tavlen.

Albert Grønbæk i kamp for Bodø/Glimt.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er masser af dansk præg på den norske Eliteserien.

Torsdag aften var samtlige hold i aktion, og her kom flere danskere på tavlen.

AGF’s rekordsalg Albert Grønbæk, den tidligere AaB’er Kasper Høgh samt den tidligere SønderjyskE-spiller Emil Kornvig bidrog alle tre med scoringer for deres respektive hold, hvor der også var flere storsejre i blandt.

Emil Kornvig scorede 2-0 målet i Branns 2-1-sejr over Sandefjord. Albert Grønbæk stod for de første to scoringer i Bodø/Glimts 4-0-sejr over Tromsø, hvor Kasper Høgh udbyggede til 3-0, før den tidligere AC Milan-spiller Jens-Petter Hauge udbyggede til slutresultatet 4-0.

Hos Frederikstad var Jonathan Fischer og Jeppe Kjær med fra start, da de tog en sikker 4-1-sejr over Strømsgodset. Haugesund havde de tre danskere Anders Bærtelsen, Julius Eskesen og Mathias Sauer i aktion, da de slog Kristiansund 1-0. Anders Hagelskjær var med hos Molde, der ude vandt 4-0 over Odds BK.

Jakob Michelsen, som tidligere har været træner i blandt andet OB og SønderjyskE, førte HamKam til en imponerende storsejr på 7-1 ude mod Sarpsborg 08.

Bodø/Glimt fører efter dagens kampe Eliteserien med to point ned til Brann.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P