NordicBet Ligaen

Officielt: Kolding forlænger med målmandstalent

NordicBet Ligaens fjerdeplads har fredag offentliggjort, at klubbens ukrainske målmandstalent, Kyrylo Shushman, forlænger sin aftale med Kolding IF.

Kolding IF's ukrainske målmand Kyrylo Shushman.
Foto: Kolding IF
Denne historie udkom først på campo.dk

Kolding IF har sikret sig to år mere med Kyrylo Shusman på kassen.

Den 19-årige ukrainer har været i klubben siden sommeren 2023, og her har han gjort det så godt, at Kolding har forlænget aftalen frem til 2026.

– En meget fortjent forlængelse til Kyrylo. Han er en super god dreng, der er ekstremt dedikeret. Kyrylo har rykket sig rigtig meget det seneste år, både menneskeligt og fodboldmæssigt.

Kolding IF's ukrainske målmand Kyrylo Shushman.
Foto: Kolding IF

– Han er super godt integreret på vores hold, han forstår sin rolle og der er stor tillid til ham fra hans medspillere, fortæller Koldings IF‘s cheftræner, Kristoffer Wichmann.

Selv er Kyrolo Shushman også glad og beæret over sin nye kontraktforlængelse.

– Jeg glæder mig til de næste to år hos Kolding IF. At få en kontraktforlængelse er en stor ære for mig. Mine ambitioner er meget store for klubben, og jeg tror meget på projektet. Jeg vil give mig fuldt ud de næste to år.

– Jeg var rigtig glad for at blive en del af projektet i sommer. Efter næsten et år i Kolding har jeg udviklet mig så meget. Jeg vil især gerne sige tak til de andre målmænd, som har meget mere erfaring og giver gode råd med på vejen, lyder det fra Kyrylo Shushman.

Under sin tid i NordicBet Liga-klubben har den 19-årige ukrainer spillet fem kampe for Koldings førstehold.

Næste gang Kyrylo Shushman kan få chancen er på søndag, når Kolding gæster FC Fredericia.

Du kan se kampen på Viaplay, når den sparkes i gang klokken 14:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P