Premier League

Salah slår endnu en rekord: Den første i historien

Mohamed Salah har flere rekorder på sit CV og slog så sent som i april to af slagsen. Nu kan han skrive endnu en rekord på.

Mohamed Salah beder en bøn efter sit mål til 1-0 mod Tottenham Hotspur søndag den 5. maj 2024.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah er en vaskeægte Liverpool-legende.

Det kan der ikke længere være nogen tvivl om. 211 mål og 89 oplæg i 347 kampe for klubben taler sit eget sprog.

Han satte i april to nye rekorder, da han scorede mod Manchester United og nu henholdsvis er den modstander, der har scoret flest mål på Old Trafford (6) og den spiller der har scoret flest mål mod United (11).

Søndag satte egypteren så en ny rekord, da han med sit mål til 1-0 og sit oplæg til 4-0 mod Tottenham er den første spiller i Premier Leagues historie til at lave både mindst ti mål og ti oplæg i tre sæsoner i træk.

Salah er i denne sæson noteret for 18 mål og 10 oplæg. Han er nummer fem på topscorerlisten, som Erling Håland dog fører med 25 mål. Nordmanden scorede fire mål i Manchester Citys 5-1 sejr over Wolverhampton i weekenden, hvilket du kan læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P