NordicBet Ligaen

Ahlmann efter karrierestop: Det er et drømmescenarie

Jakob Ahlmann annoncerede onsdag sit karrierestop, men den rutinerede back bliver i sin hjerteklub, AaB. Campo.dk har talt med Ahlmann og du kan herunder læse og høre nogle af Ahlmanns egne tanker bag beslutningen.

Jakob Ahlmann i kamp for AaB mod Silkeborg IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Jakob Ahlmann bliver en del af en unik klub.

Den garvede back annoncerede onsdag sit karrierestop og bliver dermed en ‘oneclub-player.’

Det er en titel som Ahlmann selv flere gange har understreget, at han ville være meget stolt af. Campo.dk har mødt Ahlmann, som herunder sætter nogle ord på sin beslutning.

Jacob Ahlmann, skal jeg sige tillykke til dig i dag?

– Ja, det synes jeg godt, at man kan. Min mavefornemmelse er i hvert fald, at jeg er glad, og det her er en rigtig beslutning for mig. Så et eller andet sted, så har man jo følt trist. Græder lidt med det ene øje, og smiler med det andet. 

– Det er jo lidt et drømmescenarie, at man kan gå over i noget, som man også glæder sig til at komme i gang med. Det er jo ikke sådan, at jeg ikke kan spille fodbold mere, eller fysisk er færdig heldigvis. 

– Så på den måde er det jo rart at stoppe, mens kroppen har det godt. Men der har været lidt forskellige bolde i luften, som jeg har været i gang med at undersøge her på det sidste. Og jeg kunne også godt have fortsat med at spille fodbold andre steder.

– Jeg har selvfølgelig også holdt min mulighed åbne for andre klubber og haft lidt dialog med nogen, uden det væltede ind med tilbud. Sådan er det jo også, når man kommer op i den her alder.

Og det siger jo også mig et eller andet om, at jeg er jo et sted, hvor man skal overveje nøje, hvad det er, man hopper ud i. Så det er klart, at hvis jeg havde haft en treårig kontrakt nede i Spanien eller et eller andet sted, så kunne det godt være, at jeg var smuttet derned.

– Men med de muligheder, jeg har, og da den her mulighed så opstod, og jeg fik vist noget tillid fra den sportslige ledelse her, jamen så føltes det bare som den rigtige beslutning.

Hvor længe har beslutningen været truffet?

– Jamen ikke så lang tid. I et par dage. 

– Vi har selvfølgelig haft nogle snakke de sidste par uger, men det er først her, de sidste par dage, hvor jeg ligesom har truffet min endelige beslutning. Jeg skulle jo lige mærke ordentligt efter, inden jeg kunne tage en beslutning.

Se hele interviewet med Jakob Ahlmann øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P