Premier League

Chelsea har verdensklasse-keeper på radaren

Ifølge det spanske medie Fichajes har Chelsea set sig lun Atlético Madrids slovenske målmand, Jan Oblak, som London-klubben angiveligt har på transfer-radaren i det kommende transfervindue.

Jan Oblak koncentrerer sig om at holde buret rent.
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er ofte blevet nævnt som en af verdens absolut bedste målmænd.

Og nu er han sat i forbindelse med kriseramte Chelsea.

Ifølge det spanske medie Fichajes har storklubben fra London nemlig Jan Oblak på sin radar i det kommende transfervindue, hvor ‘The Blues’ gerne vil forstærke sig på målmandsposten. Angiveligt er Atlético Madrid ikke helt afvisende for at sælge.

Ifølge det spanske medie vil Atlético nemlig gennemføre en større renovation af den nuværende trup, og klubben ser Oblak som en af de spillere, der kan indbringe en stor transfersum.

Chelsea har ligeledes været sat i forbindelse med Arsenals andetvalg, Aaron Ramsdale, men flere engelske medier har beskrevet, at den engelske keeper ikke vil være billig at hente for Mauricio Pochettinos mandskab.

Chelsea har fundet formen på det seneste, og klubben har spillet sig forbi Manchester United i tabellen, hvilket betyder, at klubben fra det vestlige London nu befinder sig på den foreløbige syvendeplads i Premier League.

Europæisk fodbold er dermed heller ikke udenfor rækkevidde i Chelsea. Der er nemlig blot to point op til Newcastle på sjettepladsen.

Næste gang Chelsea skal i aktion er den 11. maj, når storklubben tager en tur til City Ground, hvor Nottingham Forest venter dem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P