NordicBet Ligaen

Medie: Flere store navne er færdige i Sønderjyske

Fem af Sønderjyskes rutineret kræfter har kontraktudløb til sommer, men ifølge den lokale avis Der Nordschleswiger , så er der kun én af de fem, som for kontrakten forlænget.

NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og FC Fredericia på Sydbank Park i Haderslev.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Knap er champagnetågerne lettet over Sydbank Park, inden virkeligheden igen har ramt i Haderslev.

Emil Berggreen, Christoffer Remmer, Jonas Thomsen, Marc Dal Hende og Troels Kløve har alle kontraktudløb til sommer, og ifølge den lokale avis Der Nordschleswiger får kun én tilbudt en ny kontrakt.

Alle fem spillere er over 30 år, og selvom de alle har erfaring fra landets bedste række, europæisk fodbold og store ligaer, så bliver det tilsyneladende ikke i Sønderjyske, at der skal spilles Superliga-fodbold efter sommer.

Kun for Marc Dal Hende, som ifølge den nordtyske avis får sin kontrakt forlænget.

Dal Hende fortalte til campo.dk for to uger siden, at han var helt klar på at blive i Sønderjyske, såfremt klubben ønsker, at han forsætter.

– Ja, hvis vi kan blive enige om de rigtige ting, så elsker jeg jo at være i Sønderjyske. Der er ingen tvivl om, at det klart er det rigtige sted for mig. Det er her, jeg har været længst tid i min karriere. Så uden tvivl, Sønderjyske er et sted, der betyder meget for mig, lød det fra Dal Hende.

Kontraktudløb til sommer: Dal Hende vil mere Sønderjyske

Dermed ligner det ifølge det nordtyske medie en afsked med Jonas Thorsen, Christoffer Remmer, Troels Kløve og Emil Berggreen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P