Oddset Pokalen

DBU bekræfter: Han skal dømme pokalfinalen

DBU har mandag meddelt, at det bliver Mikkel Redder, som skal passe fløjten til pokalfinalen på Kristi Himmelfartsdag. Det er 30-årige Redders første pokalfinale.

Superligakampen mellem Hvidovre IF og Viborg FF på Pro Ventilation Arena i Hvidovre søndag den 5. maj 2024. Fodbold dommer Mikkel Redder.
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Torsdag eftermiddag klokken 17 tørner Silkeborg IF og AGF sammen i finalen i Oddset Pokalen.

Og til at passe fløjten i det østjyske lokalopgør i Parken har DBU peget på nordjyske Mikkel Redder. Det er den 30-årige dommers første pokalfinale.

Redder har dømt i Superligaen siden 2018, og blev sidste år forfremmet til FIFA-dommer. Nu venter en pokalfinale, og det bliver noget helt særligt, lyder det fra nordjyden.

– Som dommer drømmer vi om at dømme de helt store kampe på den største scene, og i Danmark er pokalfinalen noget af det ypperste, vi kan opnå, udtaler Mikkel Redder til DBU’s hjemmeside.

Superligakampen mellem Hvidovre IF og Viborg FF på Pro Ventilation Arena i Hvidovre søndag den 5. maj 2024. Fodbold dommer Mikkel Redder.
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

– Derfor er jeg også meget stolt over, at jeg og resten af mit dommerteam har fået denne opgave. Vi glæder os og ser frem til at gøre vores del for, at det bliver en god og retfærdig kamp for spillere og fans.

Mikkel Redder får assistance af Lars Hummelgaard og Jesper Dahl på sidelinjerne. Fjerdedommer er Jacob Karlsen og i VAR-vognen sidder Jakob Sundberg og Danny Kolding.

AGF-profil før brag: Dette kan afgøre Pokalfinalen for os

Pokalfinalen fløjtes op klokken 17 og kan ses på DR1, DR TV og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P