LaLiga

Spanske veteraner står bag økonomisk guide til fodboldspillere

Der er kæmpestore summer på spil i toppen af fodboldverdenen og det er ikke alle fodboldspillere, som kan styre de store lønninger. Det forsøger to spanske fodboldspillere nu at hjælpe med.

Iago Aspas.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Hundrede millioner af kroner.

Det er ikke småbeløb, man som topprofessionel fodboldspiller kan tjene på en karriere.

For mange fodboldspillere kan det dog være svært at overskue de mange penge og vide, hvad man bør gøre med dem, når der kommer det ene og andet tilbud om eksempelvis investeringer.

Det prøver de to spanske fodboldspillere Iago Aspas og Alvaro Dominguez nu at hjælpe med gennem firmaet PKF Attest, hvor de er forfatterne bag en form for protokol, som guider professionelle fodboldspillere. Det skriver Marca.

Guiden fortæller om, hvilke skatteregler der findes, hvad man bør overveje omkring sin økonomi og ikke mindst deler flere professionelle fodboldspillere som Raul Garcia, Mikel Merino og Nacho Monreal ud af de erfaringer, som de har gjort sig.

Ifølge guiden taber eliteatleter en tredjedel af de penge, de tjener gennem deres karrierer, på tvivlsomme investeringer, og det er altså det, som folkene bag vil prøve at gøre op med.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P