NordicBet Ligaen

Sønderjyske-keeper efter oprykning: Så stolt af holdet

Selvom der stod 1-1 langt ind i anden halvleg, var Nicolai Flø ikke nervøs for, at han og medspillerne ville smide oprykningen væk.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Su-su Superliga! Den sang synger enhver fodboldglad sønderjyde muligvis torsdag aften.

Sønderjyske sikrede sig oprykning til landets bedste række med en sejr mod FC Fredericia, efter et tæt topopgør i NordicBet Ligaen. Målmand Nicolai Flø er stolt over holdets præstation.

– Det er dejligt og længe ventet med Superliga-fodbold. Jeg er så glad og stolt over at være en del af det her hold og være med til at få Sønderjyske op, siger han til TV3 Sport.

Sønderjyske har ligget godt til i toppen af rækken igennem en længere periode. I sidste uge tævede de Kolding IF med 3-0.

Og så handlede det bare om skubbe oprykningen de sidste få millimeter over målstregen.

– Vi har fortjent at stå i den her situation, og vi er bare glade for at afgøre tingene i aften og ikke skuffe alle de fremmødte i dag, siger Nicolai Flø.

På stadionuret stod der 1-1 langt inde i anden halvleg. Og en FC Fredericia-scoring kunne have ødelagt, oprykningsfesten for hjemmeholdet. Men kort før tid scorede Søren Andreasen, og så kunne jublen bryde løs.

Målmand Flø afviser, at han og holdkammeraterne var nervøse.

– Jeg synes, Fredericia var gode. Vi vidste godt, de ville have meget boldbesiddelse. Det havde de også sidste gang, hvor vi vandt.

– Så er det klart, når det er uafgjort, så kan jeg godt mærke, at stemningen rundt omkring bliver nervøs. Men inde på banen var det okay, synes jeg. Så mange chancer, synes jeg ikke, de havde, siger han.

Der resterer fortsat fire runder af NordicBet Ligaen. AaB kan med en sejr mod Hobro på søndag tage turen op i Superligaen sammen med Sønderjyske.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P