Bundesligaen

Medie: Bayern pønser på Liverpool-stjerne

Der er udsigt til trænerskifte i både Bayern München og Liverpool til sommer, og det betyder formentlig også udskiftning i trupperne hos de to storklubber, hvilket kan åbne for en stor transfer de to klubber i mellem.

Bayern München
Foto: Kerstin Joensson/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Både Bayern og Liverpool skal have nye cheftrænere.

Det står klart, efter Bayern offentliggjorde en kommende opsigelse af Thomas Tuchel, mens Jürgen Klopp selv har valgt at stoppe i Liverpool.

Det betyder også, at flere spillere overvejer deres fremtid. En af de spillere skulle være Liverpools Virgil Van Dijk, som har været i klubben i syv år.

Hollænderens kontrakt med Liverpool udløber i juni 2025, hvilket betyder, at Liverpool enten skal forlænge med den 32-årige midterforsvarer eller sælge ham til sommer, hvis ikke han skal kunne gå gratis næste sommer.

Her skulle Bayern angiveligt komme ind i billedet, da de er i markedet efter en midterforsvarer. Det skriver OneFootball, som citerer mediet Sports Zone. FC Barcelonas Ronald Araujo skulle imidlertid være tyskernes førsteprioritet, men spørgsmålet er, om det er realistisk for Bayern at hente ham, da Barcelonas prisskilt lyder på op mod 100 millioner euro.

Liverpool er i øjeblikket i forhandlinger med den hollandske Feyenoord-træner Arne Slot, som efter alt at dømme bliver ny træner i klubben, og han skulle angiveligt ønske, at Van Dijk bliver i den røde del af Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P