38′
45′
90′
  • Hverken Vendsyssel eller Hobro har det store at spille for, da Sønderjyske og AaB ser ud til at have booket de to billetter til Superligaen

• Dog er der stadig kampe tilbage i NordicBet Ligaen, og søndag tørnede de to nordjyske klubber sammen. Her kom Hobro bedst fra land, da Frederik Christensen bragte udeholdet i front

• I anden halvleg fik Vendsyssel på fire minutter vendt hele kampen – og dermed også Hobro – på hovedet, da Oskar Øhlenschlæger lagde ud med at udligne, hvorefter Omar Jebali sendte hjemmeholdet i front. Kronen på værket blev en sen scoring fra selvsamme Jebali, som lukkede til 3-1