NordicBet Ligaen

Nedrykningskamp til sidste runde forventer Mike Jensen

HB Køge har inden søndagens udekamp mod FC Helsingør fire point ned til nedrykningsstregen, men alligevel forventer holdets anfører, at nedrykningskampen først bliver afgjort i sidste runde.

HB Køge-anfører Mike Jensen på tribunen på HB Køges hjemmebane.
Foto: Mathias Blohm/ campo.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

I HB Køge er de igen en del af bundstriden i NordicBet Ligaen.

Det skræmmer dog ikke i den sjællandske klub, og faktisk går det helt efter planen.

Ifølge klubbens strategi, som blev lanceret i sommer, så er målsætningen for denne sæson, at klubben skal slutte et sted mellem ottende og tiendepladsen i NordicBet Ligaen.

Anfører Mike Jensen er da også overbevist om, at vi skal helt hen til sidste spillerunde, før folk i klubben – måske – kan ånde lettet op.

– Jeg tror det kommer til at blive afgjort helt til sidst og være åbent helt til sidst. Vi kigger mest på os selv, men vi skal møde FC Helsingør to gange og Næstved én gang, og for hver af de kampe, vi vinder, jo bedre ser det ud for os, siger Mike Jensen til campo.

Selvom en nedrykning stadig er en reel risiko for HB Køge, så får det ikke den erfarne midtbanespiller til at ryste på hånden.

Mike Jensens nye hverdag: Vi taber mere end vi vinder

– En nedrykning vil selvfølgelig være et setback i forhold til de planer, der er lavet for fremtiden. Men hvis man kigger 10-15 år frem, så kommer der et nyt stadion, og der bliver investeret meget i ungdomsafdelingen, så det er de langsigtede briller, vi har på.

– I den periode på de næste 10-15 år vil vi måske rykke op og ned flere gange, så selvom en nedrykning vil være et setback, så vil det ikke betyde så meget på den lange bane, men vi vil selvfølgelig gøre alt for, at vi ikke rykker ned, men i det lange perspektiv tror jeg ikke, at man behøver tænke de helt farlige tanker om HB Køge, lyder det optimistisk fra Mike Jensen.

Mike Jensen og HB Køge har forud for søndagens kamp mod FC Helsingør seks kampe tilbage i indeværende NordicBet Liga-sæson.

Du kan se hele interviewet med Mike Jensen i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P