Premier League

Newcastle-stjernes svimlende pris – næsten en milliard

Bruno Guimaraes har mange bejlere. Den brasilianske midtbaneprofil har nemlig gjort det ganske eminent for Newcastle, og nu har Newcastles træner, Eddie Howe, bekræftet, at brasseren har en frikøbsklausul -men han bliver dyr.

Bruno Guimaraes jubler, efter han scorede for Newcastle mod Sheffield United.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er en frikøbsklausul i Newcastles brasilianske stjerne, Bruno Guimaraes, kontrakt.

Det har Newcastles træner, Eddie Howe, bekræftet. Men selvom det er nogle enorme klubber, der bejler til den brasilianske stjerne, er det den helt store pengepung, der skal findes frem, hvis klausulen skal indløses.

Frikøbsklausulen ligger nemlig på svimlende 880 millioner kroner, og den skal aktiveres senest den 30. juni, ellers udgår den af Guimarares kontrakt.

Med den struktur bliver det svimlende beløb inkluderet i Newcastles regnskab for indeværende sæson, såfremt den bliver aktiveret.

Det betyder, at klubben nemmere kan omgås eventuelle kvaler med de finansielle regler i Premier League.

Men spørger man Howe, er det andre årsager, der ligger til grund for tidsbegrænsningen på klausulen.

– At vi gjorde det på den måde var planlagt og struktureret, så vi ikke sikre os, at vi ikke får en sommer fyldt med spekulationer. Det tror jeg hverken ville være sundt for os eller spilleren, fortæller Howe til The Guardian.

Både Paris Saint-Germain, Manchester City og Arsenal har været meldt interesserede i at hente brasilianeren, og spekulationerne om en mulig frikøbsklausul har derfor fyldt en del i medierne.

Om nogen af klubberne vælger at handle på den gigantiske klausul, må tiden vise.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P