Bundesligaen

Leipzig sænker Dortmund trods Sancho-perle

Lørdag var der storkamp i den tyske Bundesliga, da Leipzig fik besøg af Dortmund. Her trak hjemmeholdet sig sejrrigt ud af opgøret, selvom Jadon Sancho lavet noget af et mål.

Lois Openda og Xavi Simmons jubler sammen, da RB Leipzig uddeler bøllebank til Borussia Dortmund
I. Openda
23′
B. Šeško
45’+2′
M. Simakan
46′
C. Baumgartner
80′
J. Sancho
20′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Selvom den tyske Bundesliga har fundet sit mesterhold i Bayer Leverkusen, spilles der stadig en del store opgør, der skal afgøre, hvem der får pladserne i næste års Champions League

• Lørdag tog RB Leipzig imod Borussia Dortmund i et direkte opgør om netop Champions League, hvor der var masser af smæk på. Efter 20 minutter lavede Manchester United-lejesvenden, Jadon Sancho, en decideret perle, som sendte Dortmund foran – men det blev alligevel Leipzig, der fik sig en festlig eftermiddag

• Blot tre minutter senere udlignede Lois Openda nemlig, og kort inden pausen bragte Benjamin Sesko hjemmeholdet foran. I anden halvleg gjorde Leipzig igen ondt på Dortmund ad flere omgange, da Mohamed Simakan gjorde det til 3-1, og Christoph Baumgartner efterfølgende, i det 80. minut, scorede til kampens endelige stilling på 4-1

RB Leipzig 0-1 Borussia Dortmund (Sancho, 20′):

RB Leipzig 1-1 Borussia Dortmund (Openda, 23′):

Se de samlede højdepunkter øverst i artiklen.

RB Leipzig 2-1 Borussia Dortmund (Sesko, 47′):

RB Leipzig 3-1 Borussia Dortmund (Simakan, 46′):

RB Leipzig 4-1 Borussia Dortmund (Baumgartner, 80′):