LaLiga

Medie: Sevilla tøver med at forlænge succes-træner

Sevilla lå længe og rodede i bunden af LaLiga, men så tog Quique Sanchez Flores over og vendte skuden. Klubben tøver dog med at forlænge samarbejdet.

Quique Sanchez Flores i Copa Del Rey-kvartfinalen mod Atletico Madrid.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har rykket dem fra nedrykningszonen til 12.-pladsen.

Der er ikke længere den store tvivl om, hvorvidt Sevilla spiller i LaLiga i næste sæson.

Det har Quique Sánchez Flores sørget for, efter han overtog roret i den kriseramte klub i december. Alligevel tøver klubbens ledelse med at forlænge hans aftale, som udløber i juni. Det skriver AS.

Aftalen skulle ellers automatisk blive forlænget, hvis Quique Sánchez Flores og Sevilla ender i den øverste halvdel af tabellen.

Ledelsen skulle dog have flere andre trænernavne i kikkerten frem mod den nye sæson og det vil ifølge avisen svække klubbens økonomiske muligheder overfor en ny træner, hvis de forlænger med Sánchez Flores.

En af de største grunde til, at parterne ikke skulle forlænge samarbejdet, er, at de indkøb, som Sevillas sportsdirektør Victor Orta lavede i januar, kun har spillet ganske få minutter under Sánchez Flores og der virker således ikke til at være helt enighed mellem træner og sportsdirektør, i forhold til hvilke spillere klubben har brug for.

Sevilla møder på udebane rivalerne Real Betis lørdag, hvor de med en sejr endegyldigt kan sikre endnu en sæson i LaLiga, hvis Cadiz samtidig taber deres kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P